AGILE SCRUM MASTER

Agile Scrum Master

Examen

Deze EXIN Agile Scrum Master cursus bereidt u voor op het officiele EXIN Agile Scrum Master examen.

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door PeopleCert.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Met het  officiele internationaal erkende   EXIN Agile Scrum Master legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers.

Cursusvorm

De cursus wordt aangeboden in virtuele, klassikale en hybride vorm. De cursusduur is twee dagen inclusief examen training.

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een incompany cursus op uw locatie bij uw organisatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers. Mocht u kiezen voor deze optie dan kan na een intake gesprek de cursus nog beter op maat aan uw behoefte worden aangepast.

Deze cursus is ook als online individueel traject (4 avonden) te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons.

U kiest dus zelf welke locatie het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis.

info@davidson-trainingen.nl.
+31(0)6-51927446

Het EXIN Agile Scrum Master is een unieke cursus die Agile-methoden en Scrum-praktijken combineert met praktische opdrachten. Het afsluitende examen  toetst de vereiste competenties om een multidisciplinair team als Scrum Master te faciliteren, coachen en op te zetten.

Onderwerpen:

  • Agile-manier van denken
  • Scrum-methoden
  • Schatten, plannen, monitoren en controleren volgens de Agile-methode
  • Complexe projecten
  • Agile invoeren in een organisatie
  • Omgaan met initiele successen en uitdagingen 

Doelgroep

Agile Scrum Master is gericht op leidinggevende professionals op het gebied van IT-projectmanagement, softwareontwikkeling, Business Management en IT-Servicemanagement.  Scrum-methodologie en Agile-projectmanagement worden ook steeds meer gebruikt in andere sectoren om allerlei teams te organiseren.

Follow up

Na deze cursus kunt u de Professional Scrum Product Owner cursus volgen.

U heeft ook een zeer gedegen basis gelegd voor het PSMI examen van SCRUM.ORG

Kosten

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1050,– incl. btw inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten. Er is dus nooit sprake van aanvullende kosten.

Inschrijven Of Persoonlijk Advies

Als u zich wilt inschrijven voor deze cursus of als u persoonlijk advies wilt: stuur dan een e-mail naar:

info@davidson-trainingen.nl

Officieel erkend

Davidson Trainingen is een door het EXIN erkende “ATO” (Accredited Training Organization) en“AEO” (Accredited Exam Organisation). Het programma en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisatie.

Dit betekent ook dat al onze trainers door het EXIN getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

Examen en Certificering

U rondt de cursus af met het officieel en internationaal erkende EXIN Agile Scrum Master examen. In 90 minuten beantwoord u 40 vragen, waarvan er 26 (65%) goed moeten zijn.  

U hoeft zich dus niet apart in te schrijven voor het examen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen drie maanden : In-company op uw werk, op onze locatie in Amstelveen of virtueel bij uw thuis .

Het examen is onderdeel van de cursus. Voor al onze cursussen geldt een examen garantie: mocht u na afloop van het traject niet geslaagd zijn, dan heeft u een maand de gelegenheid om gratis een herexamen af te leggen.

Wilt uw meer infomatie over individuele trajecten neem dan contact met ons op:

info@davidson-trainingen.nl