Agile Scrum

Wat is Agile Scrum?

Agile Scrum is een flexibele manier om (software)producten te maken. Er wordt gewerkt in multidisciplinaire teams die in korte sprints, met een vaste lengte van 1 tot 4 weken, werkende (software) producten opleveren. Scrum is een term die afkomstig is uit de rugbysport. Bij een scrum probeert een team samen een doel te bereiken en de wedstrijd te winnen. Samenwerking is heel belangrijk en men moet snel kunnen inspelen op veranderende omstandigheden.

Officieel erkend

Davidson Trainingen is door het Exin erkend als een “Accredited Training Organisation”. Dit betekend dat al ons materiaal en al onze trainers door het Exin geaccrediteerd worden op basis van praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten. Je rondt een Agile Scrum cursus bij ons altijd af met een officieel en internationaal erkend examen en certificaat EXIN Agile Scrum. U hoeft zich dus niet apart in te schrijven voor het examen.

.

Cursussen

Onze Agile Scrum cursussen zijn modulair opgebouwd. Alle modules zijn op elkaar afgestemd en vormen daarmee een complete leergang. Hieronder vindt je een overzicht van al onze Agile Scrum cursussen

Agile Scrum Foundation

Deze certificering is ontwikkeld voor het testen van de fundamentele kennis van de professional over de Agile- en Scrum-methodologie. Het is vooral geschikt voor diegenen die projecten leiden of eraan deelnemen. Deze certificering is in het bijzonder interessant voor professionals die werkzaam zijn in gebieden als projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en Business Management.

.

.

 

.

.

.

Agile Scrum Master

Je leert de vaardigheden en technieken om een multidisciplinair team als Scrum Master te faciliteren, coachen en op te zetten. Deze certificering is gericht op leidinggevende professionals in het gebied van IT-projectmanagement, softwareontwikkeling, Business Management en IT-servicemanagement. Maar de Scrum-methodologie en Agile-projectmanagement worden ook steeds meer gebruikt in andere sectoren om allerlei teams te organiseren.

Agile Scrum Product Owner

Je leert een project leiden en begeleiden op een manier die zo snel mogelijk de maximale waarde toevoegt voor de klant. Om dit te doen, geeft de Product Owner richting aan, neemt beslissingen en zorgt ervoor dat het Team gericht is op de juiste doelen.  Dit wordt bereikt door het creëren, handhaven en prioriteren van de bedrijfswaarde. In de context van de organisatie en bedrijfsdoelstellingen, geeft de Product Owner naast de visie ook de grenzen waarbinnen deze visie moet worden gerealiseerd

.

Agile Scrum