Bootcamp

Wat is een Bootcamp?

Professionals zijn vaak vanwege lopende opdrachten en operationele druk soms nauwelijks in de gelegenheid een cursus te volgen. Davidson Trainingen biedt daarom de intensieve Weekend Bootcamp aan: op zaterdag en zondag, eerder op de dag beginnen en later stoppen.

Gedurende die twee intensieve dagen in het weekend word u voorbereid op de leidende cerificeringen binnen de ICT. Wij bieden een bootcamp aan voor ITIL Foundation, Prince2 Foundation, DevOps Fundamentals en de Scrum Master (onze unieke Scrum Master bootcamp leidt zelfs op tot twee certificeringen)

 

U heeft aan het einde van een bootcamp ook altijd het officiele bijbehorende examen(s) gedaan. Mocht u dit onverhoopt niet lukken dan kunt u binnen een maand gratis voor elk certificaat een herexamen doen.

Op onze cursusplanner kunt u kijken wanneer een specifieke cursus gepland staat. Heeft u wel interesse maar ziet u geen geschikte datum raden wij u aan dit toch aan te geven. In verband met de grote interesse is het namelijk soms mogelijk een extra cursus op een andere datum in te plannen.

 

Enige ervaring in de ICT is wel een vereiste om het hoge tempo te kunnen volgen. Neem vooraf contact op om dit samen met de trainer na te lopen.

 

 

 

Tijdens deze unieke intensieve klassikale training op zaterdag en zondag wordt u in een hoog tempo volledig voorbereid op het officiële examen ITIL® Foundation die u dan ook aan het einde van de bootcamp aflegt. Door de jarenlange ervaring en de persoonlijke aandacht van onze  ervaren trainers krijgt u bij ons precies die begeleiding die bij uw kennis en leerbehoefte past. Hierdoor kunt u deze cursus die normaal gesproken 3 dagen duurt in slechts twee dagen doorlopen en bovendien het officiele examen doen.

ITIL® FOUNDATION

PRINCE2® FOUNDATION

Tijdens deze unieke intensieve klassikale training op zaterdag en zondag wordt u in een hoog tempo volledig voorbereid op het officiële examen PRINCE2® Foundation die u dan ook aan het einde van de bootcamp aflegt. Door de jarenlange ervaring en de persoonlijke aandacht van onze  ervaren trainers krijgt u bij ons precies die begeleiding die bij uw kennis en leerbehoefte past.

Hierdoor kunt u deze cursus die normaal gesproken 3 dagen duurt in slechts twee dagen doorlopen en bovendien het officiele examen doen.

Tijdens deze unieke intensieve klassikale training op zaterdag en zondag wordt u in een hoog tempo volledig voorbereid op het officiële examen DASA DevOps Fundamentals die u dan ook aan het einde van de bootcamp aflegt. Door de jarenlange ervaring en de persoonlijke aandacht van onze ervaren trainers krijgt u bij ons precies die begeleiding die bij uw kennis en leerbehoefte past. Hierdoor kunt u deze cursus die normaal gesproken 3 dagen duurt in slechts twee dagen doorlopen en bovendien het officiele examen doen.

DASA DevOps Fundamentals

SCRUM MASTER Bootcamp

Tijdens deze unieke intensieve klassikale training op zaterdag en zondag behaalt u  gelijktijdig de twee leidende certificeringen op dit gebied: het Agile Scrum Foundation certificaat van het EXIN en het Professional Scrum Master certificaat van SCRUM.ORG

Met deze twee certificeringen legt u een stevige en brede basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor van potentiele opdrachtgevers en mogelijke nieuwe werkgevers.

Met deze twee waardevolle diploma’s die veel gevraagd worden blijft uw C.V. relevant en actueel.opz etrdag 

Samenstelling van de groep

Wij proberen bij het samenstelling van de groep kennis en ervaring van de deelnemers op elkaar af te stemmen. Bovendien werken wij met gegarandeerd kleine groepen, dat betekent dat er een beperkt aantal deelnemers mogelijk is.

Heeft u wel interesse maar ziet u dat een cursus al vol zit raden wij u aan dit toch aan te geven. In verband met de grote interesse is het namelijk soms mogelijk een extra cursus op een andere datum in te plannen.

Investering

De all-in kosten voor de ITIL Foundation Bootcamp en de Prince2 Foundation Bootcamp zijn
€1425,– inclusief btw. (€1178,– excl.btw)
inclusief boek, handouts en schrijfgerei
inclusief 1 x examen en evt. 1 x herexamen
inclusief koffie thee frisdrank versnaperingen en lunch

De all-in kosten voor de DASA DevOps Fundamentals Bootcamp zijn
€1675,– inclusief btw. (€1384,– excl.btw)
inclusief boek, handouts en schrijfgerei
inclusief 1 x examen en evt. 1 x herexamen
inclusief koffie thee frisdrank versnaperingen en lunch

De all-in kosten voor de SCRUM MASTER Bootcamp met dubbele certificering zijn
€1525,– inclusief btw. (€1260,– excl.btw)
inclusief boek, handouts en schrijfgerei
inclusief 1 x examens en evt. 2 x herexamens
inclusief koffie thee frisdrank versnaperingen en lunch

 

Persoonlijk advies

Als u persoonlijk advies of informatie wilt stuur dan een e-mail naar:

info@davidson-trainingen.nl

Inschrijven

Als u zich wilt inschrijven voor deze cursus stuur dan een e-mail naar:

inschrijven@davidson-trainingen.nl