Agile Scrum Master, 3 dagen, inclusief examen

Cursusvorm:

Deze cursus wordt aangeboden in klassikale, virtuele en hybride vorm. Dit betekent dat u dezelfde cursus kunt volgen op onze lokatie “in de klas” of bij u thuis  “virtueel”. Afhankelijk van uw behoefte en het onderwerp kunt u er zelfs voor kiezen om tussentijds te wisselen. Zo doet u de eerste dag In de klas mee , de tweede dag thuis en de derde dag weer “in de klas” Dat is het voordeel van de hybride vorm.

Examen:

Deze Agile Scrum Master cursus leidt u voor op het officiele Agile Scrum Master examen. Dit examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Examengarantie:

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Doorgangsgarantie:

Bij deze cursus biedt Davidson Trainingen een doorgangsgarantie. Dit houdt in dat deze cursus ook doorgaat bij een beperkt aantal inschrijvingen. Dus ook bij 3 of minder deelnemers vindt de cursus plaats op de aangegeven locatie en in het aantal aangegeven dagen.

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1050,– excl btw. Dit all-in bedrag is inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten!

Contact

Indien u zich wilt inschrijven voor deze cursus , meer informatie wilt of een pro-forma factuur wilt ontvangen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier

Datum

mei 24 - 26 2021

Tijd

9:30-16:30
All Day

Kosten

€1,050
Davidson Trainingen

Locatie

Davidson Trainingen
Davidson Trainingen, Laan van Kroonenburg 14, Amstelveen
Categorie
David Davidson

Facilitator

David Davidson
Telefoon
+31651927446
Email
info@davidson-trainingen.nl