DEVOPS

DevOps

 

Wat is DevOps?

DevOps is een gecombineerde term bestaande uit ‘development’ en ‘operations’. Het is een methode waar de nadruk ligt op samenwerking en communicatie tussen de verschillende IT specialisten. Een multidisciplinaire Agile wijze waarbij geen enkele IT vaardigheid superieur is aan een andere.

Bedrijven die DevOps toepassen, hebben aanzienlijke voordelen gemeld, waaronder: aanzienlijk kortere time-to-market, verbeterde klanttevredenheid, betere productkwaliteit, verbeterde productiviteit en efficiëntie, en het verhoogde vermogen om het juiste product te bouwen door het snel en flexibel kunnen aanpassen aan de behoefte van de klant.

DASA Training Partner bigOfficieel erkend

Davidson Trainingen is door het DASA (DEVOPS AGILE SKILLS ASSOCIATION) erkend als een “Accredited Training Partner” volgens de normen die door het DASA opgesteld worden. Dit betekend dat al ons materiaal en al onze trainers door het DASA geaccrediteerd worden op basis van praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten

Examen en Certificering

Je rondt een DevOps cursus bij ons altijd af met een officieel en internationaal erkend examen en certificaat . U hoeft zich dus niet apart in te schrijven voor het examen.

Cursussen

Onze DevOps cursussen zijn modulair opgebouwd. Alle modules zijn op elkaar afgestemd en vormen daarmee een complete leergang. Hieronder vindt je een overzicht van al onze DevOps cursussen

currdevops.png

Kosten

De all-in kosten voor onze cursussen zijn altijd inclusief examen, materiaal, hand-outs en catering er zijn dus geen extra kosten.

 

DevOps