Wie

profiel

David Davidson is een ervaren trainer en coach. Zijn stijl wordt gekenmerkt door een flinke dosis humor, relativeringsvermogen en focus op de essentie van wat moet worden geleerd.

De worsteling van de klant staat centraal. David heeft een breed palet aan kennis en vaardigheden. Hij weet hoe je processen succesvol doorloopt, sleutelboodschappen brengt en traint de vaardigheden om dit tot een goed einde te brengen.

David baseert zijn aanpak onder meer op zijn eigen ervaringen als strategische gesprekspartner in crisissituaties en fusietrajecten in het bedrijfsleven. Als trainer en coach begeleidde hij grote en bekende spelers in de profit en non-profitsector.

Herman van Toor is een sterk pragmatische en praktische proces- en techniek-trainer en coach met observaties en verhalen uit zijn ervaring die hij prima kan verwerken in zijn trainingen. Hij heeft een flinke reeks van functies in de techniek en service management omgeving vervuld waarbij hij zelf de trainingen gaf aan zijn personeel. Functies in de installatie techniek, luchtvaart, bankwezen, zorgsector/non-profit, en commerciële service management dienstverlening maar ook transitie- en migratie projecten.

Hij heeft veel kennis van organisaties en processen, en hoe deze te implementeren, organiseren en te verbeteren. Het grootste onderscheid met anderen maakt hij door zijn betrokkenheid en interesse in zijn opdrachtgevers, en het streven naar strategisch partnerschap om het beste uit een samenwerking te halen.

Zijn motto is:  Op tijd, volgens afspraak, en minimaal van de overeengekomen kwaliteit.