Search
 

direct contact:  06-51927446

Agile Scrum Product Owner

EXIN Agile Scrum Product Owner test de vaardigheden en kennis van een kandidaat over Agile principes en Scrum-praktijken in de hoedanigheid van Product Owner. Deze certificering is gericht op de implementatie van Agile en Scrum op de werkvloer en de rol van Product Owner

Onderwerpen:

  • Agile-manier van denken
  • Product Owner-rol
  • Beheer van de Product Backlog
  • Complexe Projecten
  • Waarde toevoegen

Doelgroep:

Deze certificering is vooral geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de gebieden projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en Business Management.

Follow up:

Na deze cursus kunt u aan de Agile Scrum Master  cursus deelnemen

Cursusvorm:
 

De cursus wordt aangeboden in virtuele, klassikale en hybride vorm. De cursus duur is drie dagen inclusief examen training

Individueel traject:

Deze Agile Scrum Product Owner is ook als online individueel traject (6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

U kiest dus zelf welke locatie het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij uw thuis.

Locatie:

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een incompany cursus op uw locatie bij uw organisatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers. Mocht u kiezen voor deze optie dan kan na een intake gesprek de cursus nog beter op maat aan uw behoefte worden aangepast.

Examen:

Deze Agile Scrum Product Owner training bereidt u voor op het officiele Agile Scrum Foundation examen.

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door EXIN

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Met het officiele internationaal erkende Agile Scrum Product Owner legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1050,– excl btw. Dit all-in bedrag is inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten!

Contact:

Indien u zich wilt inschrijven voor deze cursus , meer informatie wilt of een pro-forma factuur wilt ontvangen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen via onderstaand formulier

Planning:

De planning deze cursus is nog niet definitief is vastgesteld. Houd onze website en/of nieuwsbrief voor updates over onze cursussen.  We zullen binnenkort de planning en details van onze cursussen hier aankondigen. 

In de tussentijd nodigen we jullie uit om contact met ons op te nemen als jullie vragen hebben of als jullie geïnteresseerd zijn in specifieke onderwerpen.

U kunt natuurlijk ook  vragen of wij contact met u op willen nemen zodra een datum cursus bekend is . Wij doen dit graag. Schroom dus  niet op dit door te geven!