Service Management

ITIL® Foundation

ITIL 4 richt zich op het Service Value System. Deze herbergt alle aspecten die een Service provider op orde dient te hebben om zich te verzekeren waardevol te zijn voor klanten en stakeholders.  Kern van de Service Value System (Waarde Systeem) is de Service Value Chain (Waarde Keten)

ITIL 4 richt zich ook op organisaties die via digitale transformatie andere diensten willen leveren of hun diensten anders willen leveren.

EXIN SIAM™ Foundation

Deze certificering is gericht op professionals over de gehele wereld die belangstelling hebben voor de praktijk van Service Integration and Management of die deze methodologie willen implementeren in een organisatie. Daarbij gaat het met name om professionals die al werken met IT Service Management-processen. Verder is deze SIAM™-certificering bestemd voor providers die SIAM-modellen willen implementeren en beheren

EXIN SIAM™ Professional

Deze certificering is gericht op professionals over de gehele wereld die geïnteresseerd zijn in de praktijk van Service Integration and Management of die deze methodologie willen toepassen of verbeteren in een organisatie. De inhoud van deze certificering is geschikt voor klantorganisaties die van plan zijn SIAM-modellen in gebruik te nemen, medewerkers die de retained capabilities bij een klantorganisatie verzorgen, service integrators en service providers die binnen een SIAM-ecosysteem werken.

officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert , EXIN en DASA erkende “ATO” (Accredited Training Organization), “AEO” (Accredited Exam Organisation) en “TP” (Training Partner)

Het programma’s en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisaties.

Dit betekent ook dat al onze trainers, programma’s en al onze materialen door PeopleCert en EXIN ook  regelmatig getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

PeopleCert, Exin en DASA accreditaties zijn internationaal erkend,

examen garantie

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Met deze diploma’s  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

cursus vorm

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons