Search
 

direct contact:  06-51927446

Agile Scrum

Agile Scrum Foundation

Agile Scrum Foundation is ontwikkeld voor het testen van de fundamentele kennis van de professional over Agile principes en Scrum-methodologie. Het is vooral geschikt voor diegenen die projecten leiden of eraan deelnemen. Deze certificering is in het bijzonder interessant voor professionals die werkzaam zijn in gebieden als projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en Business Management.

Professional Scrum Master (PSMI)

Proffesional Scrum Master (PSMI) is gericht op professionals die leiding geven op het gebied van IT-projectmanagement, softwareontwikkeling, Business Management en IT-servicemanagement. Scrum-methodologie en Agile-projectmanagement worden ook steeds meer gebruikt in andere sectoren dan softwareontwikkeling.

Agile Scrum Product Owner

Met Agile Scrum Product Owner kunt u waarde toevoegen voor de klant en aan het bedrijf door middel van Agile-projectmanagementtechnieken. Deze certificering is vooral geschikt voor professionals die werkzaam zijn in de gebieden projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en Business Management.

officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert , EXIN en DASA erkende “ATO” (Accredited Training Organization), “AEO” (Accredited Exam Organisation) en “TP” (Training Partner)

Het programma’s en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisaties.

Dit betekent ook dat al onze trainers, programma’s en al onze materialen door PeopleCert en EXIN ook  regelmatig getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

PeopleCert, Exin en DASA accreditaties zijn internationaal erkend,

examen garantie

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Met deze diploma’s  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

cursus vorm

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

individuele trajecten

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.