Lean IT Foundation

Tijdens deze cursus leer je de terminologie, structuur en basisprincipes van Lean IT Foundation. Met praktijkvoorbeelden raak je thuis in de materie zodat je de principes van Lean IT-toepassingen kunt begrijpen. Oefeningen en proefexamens bereiden je optimaal voor op het officiële Lean IT Foundation-examen. Het Engelse meerkeuze-examen van EXIN wordt afzonderlijk afgenomen.

Lean IT Kaizen

Na afloop van deze opleiding ben je in staat je IT-organisatie te transformeren naar een klantgerichte, efficiënte en transparante IT-organisatie die blijvende toegevoegde waarde levert aan het primaire bedrijfsproces van de organisatie. Daarnaast ben je optimaal voorbereid op het officiële LITA Lean IT Kaizen examen.

Lean IT Leadership

Deze training is bedoeld voor ervaren leidinggevenden die aan het roer staan van bepalende transities binnen hun team, afdeling of organisatie. Als leidinggevende sta je voor een verandering of je maakt er nu één mee. Je wilt hierbij draagvlak creëeren en je wilt je medewerkers grip op onzekerheden bieden.

Je krijgt handvatten om nieuw gedrag en draagvlak bij jouw team en organisatie te stimuleren.  Je realiseert resultaat door jouw medewerkers in hun kracht te zetten.

officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert , EXIN en DASA erkende “ATO” (Accredited Training Organization), “AEO” (Accredited Exam Organisation) en “TP” (Training Partner)

Het programma’s en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisaties.

Dit betekent ook dat al onze trainers, programma’s en al onze materialen door PeopleCert en EXIN ook  regelmatig getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

PeopleCert, Exin en DASA accreditaties zijn internationaal erkend,

examen garantie

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Met deze diploma’s  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

cursus vorm

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

individuele trajecten

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.