Zoek
 

direct contact:  06-51927446

DASA DevOps

DASA DevOps Fundamentals

Deze DevOps Fundamentals-training is geschikt voor iedereen die kennis en ervaring wil opdoen in de DevOps-werkwijze en de toegevoegde waarde van DevOps wil begrijpen. Je vervult bijvoorbeeld de rol van Scrum Master, Scrum Product Owner, softwareontwikkelaar, consultant, manager IT-operations, servicemanager of wellicht CIO of marketeer.

DASA DevOps Product Owner

Het programma behandelt traditionele Agile- en Scrum-concepten en -capaciteiten in de context van DevOps en is daardoor ideaal voor nieuwe en toekomstige Product Owners. De training is echter ook zeer interessant voor ervaren Product Owners die graag willen weten hoe hun rol zich ontwikkelt als gevolg van DevOps.

DASA DevOps Coach

Het doel van DevOps coach is om teams te helpen hun DevOps-vaardigheden, kennis en gedrag te ontwikkelen om zo snel uit te groeien tot multi-disciplinaire teams en de voordelen van DevOps volledig te benutten.

Als coach help je de productiviteit en velocity in teams te versnellen, meer transparantie te creëren en een mentaliteit van continue verbeteren op te bouwen. Op organisatieniveau geef je strategische coaching en help je organisaties hun doelen te bereiken in de transformatie naar een DevOps werkwijze.

officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert , EXIN en DASA erkende “ATO” (Accredited Training Organization), “AEO” (Accredited Exam Organisation) en “TP” (Training Partner)

Het programma’s en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisaties.

Dit betekent ook dat al onze trainers, programma’s en al onze materialen door PeopleCert en EXIN ook  regelmatig getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

PeopleCert, Exin en DASA accreditaties zijn internationaal erkend,

examen garantie

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Met deze diploma’s  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

cursus vorm

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

individuele trajecten

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.