Search
 

direct contact:  06-51927446

Professional Scrum Master (PSM-I)

Professional Scrum Master (PSMI) van markleider Scrum.org is een certificering die de kennis van Agile principes en Scrum-praktijken combineert met praktische vaardigheden. Het toetst de competenties die nodig zijn om een multidisciplinair team op te zetten, te faciliteren en te coachen in de hoedanigheid van Scrum Master.

Onderwerpen:

  • Rollen en verantwoordelijkheden binnen Scrum-projecten.
  • Begeleiden en implementeren van Scrum-projecten.
  • Effectief organiseren en inrichten van sprintplanningen, daily stand-ups, demo’s en retrospectives.
  • Kaizen (Continu verbeteren)
  • Agile planning en visual management.
  • Het ondersteunen van de Product Owner bij user stories en belanghebbenden.
  • Effectief samenwerken en dienend leiderschap.
  • Omgaan met weerstanden en belemmeringen (impediments)
  • Praktijksituaties en -voorbeelden.
  • Examenvoorbereiding voor het examen bij Scrum.org. 

Doelgroep:

Het is vooral geschikt voor diegenen die projecten leiden of eraan deelnemen. Deze certificering is in het bijzonder interessant voor professionals die werkzaam zijn in gebieden als projectmanagement, softwareontwikkeling, IT-servicemanagement en Business Management.

Follow up:

Na deze cursus kunt u aan de Scrum.org Profesional Scrum Master II (PSMII) cursus of aan de Professional Scrum Product Owner cursus (PSPO) deelnemen

Cursusvorm:
 

Deze cursus wordt aangeboden in klassikale en virtuele  vorm. Dit betekent dat u dezelfde cursus kunt volgen op onze lokatie “in de klas” of bij u thuis  “virtueel”. Afhankelijk van uw behoefte en het onderwerp kunt u er zelfs voor kiezen om tussentijds te wisselen. Zo kunt u ervoor kiezen de eerste dag In de klas mee te doen , de tweede dag thuis of andersom Dat is het voordeel van de hybride vorm.

U kunt elke cursus ook als een incompany cursus op uw locatie bij uw organisatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers. Mocht u kiezen voor deze optie dan kan na een intake gesprek de cursus nog beter op maat aan uw behoefte worden aangepast

Examen:

Deze cursus leidt u voor op het officiele SCRUM.ORG examen. Dit online examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.  De voucher waarmee  u het officiele examen bij SCRUM.ORG kunt afleggen is inbegrepen bij cursus en ontvangt u tijdens de eerste dag.

Examengarantie:

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd. Met het officiele internationaal erkende examen legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Startdata en uren :

De startdata voor alle cursussen staan op deze website als u klikt op de cursusplanning

Wij starten  elke dag om 9.00 en we eindigen om 17:00

Let op: naast het examen van SCRUM.ORG (dat inclusief is) ontvangt u na afloop van de cursus ook een certificaat van deelname van Davidson Trainingen . Het is dus belangrijk dat u iedere cursusdag op tijd aanwezig bent  of op tijd inlogt.

Leervormen

Omdat wij alle theorie altijd koppelen aan praktijkopdrachten worden de geleerde concepten beter begrepen en kunnen de geleerde kennis en vaardigheden niet alleen sneller maar ook met meer zelfvertrouwen worden ingezet.

Deze cursus is ook als online individueel traject (6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

U kiest dus zelf welke locatie of tijdstip het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij uw thuis.

Locatie:
 

Deze cursus wordt op onze locatie in Utrecht gegeven. Deze bevindt zich in het centrum van Utrecht op een loopafstand van 5 minuten van het Centraal Station. Als u per auto komt dan is het goed om te weten dat er diverse (betaalde) parkeergarages zijn bij het Vredenburgplein

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1499,–  incl.btw. Dit all-in bedrag is inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten

Inschrijven:

Selecteer hieronder de gewenste datum en locatie, u kunt dan het inschrijfformulier invullen.  Na inschrijving nemen wij contact met u op om deze te bevestigen, controleer daarom extra goed of uw contact gegevens kloppen.!

Geen evenementen gevonden!