ITIL® Foundation inclusief examen (versie 4)

Examen

Deze ITIL®4 Foundation training bereidt u voor op het officiele ITIL®4 Foundation examen.

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door PeopleCert.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Met het  officiele internationaal erkende  ITIL®4 diploma  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Cursusvorm

De cursus wordt aangeboden in virtuele, klassikale en hybride vorm. De cursus duur is drie dagen inclusief examen training

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een incompany cursus op uw locatie bij uw organisatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers. Mocht u kiezen voor deze optie dan kan na een intake gesprek de cursus nog beter op maat aan uw behoefte worden aangepast.

Deze ITIL Foundation is ook als online individueel traject (6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

U kiest dus zelf welke locatie het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij uw thuis.

info@davidson-trainingen.nl.
+31(0)6-51927446

We bevinden ons in een tijdperk, waarin ongekende veranderingen plaatsvinden. Dit tijdperk wordt ook wel aangeduid als de vierde industriële revolutie, waarin sprake is van een steeds snellere en complexe omgeving. 
Organisaties dienen meer ‘agile’ te zijn en beter uitgerust om hun activiteiten aan te passen, nieuwe werkwijzen toe te passen om succesvol te zijn. Dit heeft een steeds snellere en complexe omgeving gecreëerd, waardoor organisaties meer agile dienen te zijn, beter uitgerust moeten zijn om hun activiteiten aan te passen en gereed moeten zijn om nieuwe werkwijzen toe te passen om te slagen. 
Het ITIL 4-framework helpt organisaties met het verbinden en afstemmen van deze verschillende uitdagingen die niet alleen relevant zijn voor  service management specialisten, maar ook voor een breder scala van professionals die in de digitale wereld werken.

Onderwerpen:

De basisbegrippen en principes van ITIL4

 De 4 dimensies van ITIL4:

De 7 ITIL richtinggevende principes

Het Service Waarde Systeem

De Service Waarde Keten

Toepassing en gebruik van de volgende ITIL practices in de Service Value Chain  

  • Continual Improvement (inclusief het continual improvement model); Change control; Incident management; Problem Management; Service request management;  Service desk; Service level management

Doel en context van de volgende practices:  

  • Information security management, Relationship management, Supplier management, Service configuration management, IT asset management, Business analysis, Deployment management, Monitoring and event management, Release management  

Officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert erkende “ATO” (Accredited Training Organization) en“AEO” (Accredited Exam Organisation). Het programma en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisatie.

Dit betekent ook dat al onze trainers door PeopleCert getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

ITIL_ATO logo

Doelgroep

Alle personen die verantwoordelijk zijn voor het leveren van producten en
services met inbegrip van ontwikkeling, uitrol en monitoring en ondersteuning.

Follow up

Na deze cursus kunt u aan de ITIL Specialist modules deelnemen

Kosten

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1325,– incl. btw inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten kosten

Inschrijven Of Persoonlijk Advies

Als u zich wilt inschrijven voor deze cursus of als u persoonlijk advies wilt: stuur dan een e-mail naar:

info@davidson-trainingen.nl

Examen en Certificering

U rondt de cursus af met het officieel en internationaal erkende ITIL Foundation examen. In 90 minuten beantwoord u 40 vragen, waarvan er 26 (65%) goed moeten zijn.  

U hoeft zich dus niet apart in te schrijven voor het examen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen drie maanden: In-company op uw werk, op onze locatie in Amstelveen of virtueel bij u thuis.

Het examen is onderdeel van de cursus. Voor al onze cursussen geldt een examen garantie: mocht u na afloop van het traject niet geslaagd zijn, dan heeft u een maand de gelegenheid om gratis een herexamen af te leggen.

Wilt uw meer infomatie over individuele trajecten neem dan contact met ons op.