Search
 

direct contact:  06-51927446

ITIL®4 foundation

ITIL® is a registered trademark of the PeopleCert group. Used under licence from PeopleCert. All rights reserved.

We bevinden ons in een tijdperk, waarin ongekende veranderingen plaatsvinden. Dit tijdperk wordt ook wel aangeduid als de vierde industriële revolutie, waarin sprake is van een steeds snellere en complexe omgeving.
Organisaties dienen meer ‘agile’ te zijn en beter uitgerust om hun activiteiten aan te passen, nieuwe werkwijzen toe te passen om succesvol te zijn. Dit heeft een steeds snellere en complexe omgeving gecreëerd, waardoor organisaties meer agile dienen te zijn, beter uitgerust moeten zijn om hun activiteiten aan te passen en gereed moeten zijn om nieuwe werkwijzen toe te passen om te slagen.
Het ITIL®4-framework helpt organisaties met het verbinden en afstemmen van deze verschillende uitdagingen die niet alleen relevant zijn voor service management specialisten, maar ook voor een breder scala van professionals die in de digitale wereld werken

Onderwerpen:

  • De basisbegrippen en principes van ITIL®4
  • De 4 dimensies van ITIL®4:
  • De 7 ITIL richtinggevende principes
  • Het Service Waarde Systeem
  • De Service Waarde Keten
  • Toepassing en gebruik van  ITIL® practices in de Service Value Chain:

Doelgroep:

Alle personen die verantwoordelijk zijn voor het leveren van producten en services met inbegrip van ontwikkeling, uitrol en monitoring en ondersteuning.

Cursusvorm:
 

Deze cursus wordt aangeboden in klassikale en virtuele  vorm. Dit betekent dat u dezelfde cursus kunt volgen op onze lokatie “in de klas” of bij u thuis  “virtueel”. Afhankelijk van uw behoefte en het onderwerp kunt u er zelfs voor kiezen om tussentijds te wisselen. Zo kunt u ervoor kiezen de eerste dag In de klas mee te doen , de tweede dag thuis of andersom Dat is het voordeel van de hybride vorm.

U kunt elke cursus ook als een incompany cursus op uw locatie bij uw organisatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers. Mocht u kiezen voor deze optie dan kan na een intake gesprek de cursus nog beter op maat aan uw behoefte worden aangepast

Examen:

Deze cursus leidt u voor op het officiele ITIL ®4 Foundation examen van PeoplCert. Dit online examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.  De voucher waarmee  u het officiele ITIL®4 Foundation online examen bij  PeoplCert kunt afleggen is inbegrepen bij cursus en ontvangt u tijdens de eerste dag

Bewijs van aanwezigheid :

Let op: naast het officiele ITIL®4 Foundation examen van PeopleCert (dat inclusief is) ontvangt u na afloop van de cursus ook een bewijs van aanwezigheid (letter of course attendance) van Davidson Trainingen. Het is dus belangrijk dat u iedere cursusdag op tijd aanwezig bent of op tijd inlogt.

Examengarantie:

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door PeopleCert. Met het officiele internationaal erkende ITIL®4 Foundation certificaat van PeopleCert  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Locatie:

Deze cursus wordt op onze locatie vlakbij het centraal station in het centrum van Den Haag gegeven. Davidson Trainingen is uitermate goed bereikbaar. Station Den Haag Centraal ligt op enkele minuten lopen en dankzij goede uitvalswegen ben je snel op en van de snelweg. Met meerdere ruime parkeergarages in de omgeving is er altijd een parkeerplek in de buurt.

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1399,–  incl.btw. Dit all-in bedrag is inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten!

Inschrijven:

Selecteer van deze cursus hieronder de gewenste datum en locatie, u kunt dan het inschrijfformulier invullen.

Na inschrijving nemen wij contact met u op om deze te bevestigen, controleer daarom extra goed of uw contact gegevens kloppen.!

oktober 2024
Geen evenementen gevonden!