ITIL® foundation

ITIL® is a registered trademark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trademark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

We bevinden ons in een tijdperk, waarin ongekende veranderingen plaatsvinden. Dit tijdperk wordt ook wel aangeduid als de vierde industriële revolutie, waarin sprake is van een steeds snellere en complexe omgeving.
Organisaties dienen meer ‘agile’ te zijn en beter uitgerust om hun activiteiten aan te passen, nieuwe werkwijzen toe te passen om succesvol te zijn. Dit heeft een steeds snellere en complexe omgeving gecreëerd, waardoor organisaties meer agile dienen te zijn, beter uitgerust moeten zijn om hun activiteiten aan te passen en gereed moeten zijn om nieuwe werkwijzen toe te passen om te slagen.
Het ITIL 4-framework helpt organisaties met het verbinden en afstemmen van deze verschillende uitdagingen die niet alleen relevant zijn voor service management specialisten, maar ook voor een breder scala van professionals die in de digitale wereld werken

Onderwerpen:

  • De basisbegrippen en principes van ITIL4
  • De 4 dimensies van ITIL4:
  • De 7 ITIL richtinggevende principes
  • Het Service Waarde Systeem
  • De Service Waarde Keten
  • Toepassing en gebruik van  ITIL practices in de Service Value Chain:

Doelgroep:

Alle personen die verantwoordelijk zijn voor het leveren van producten en
services met inbegrip van ontwikkeling, uitrol en monitoring en ondersteuning.

Follow up:

Na deze cursus kunt u aan de ITIL Specialist modules deelnemen

Cursusvorm:
 

De cursus wordt aangeboden in virtuele, klassikale en hybride vorm. De cursus duur is drie dagen inclusief examen training

Individueel traject:

Deze ITIL Foundation is ook als online individueel traject (6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

U kiest dus zelf welke locatie het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij uw thuis.

Locatie:

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een incompany cursus op uw locatie bij uw organisatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers. Mocht u kiezen voor deze optie dan kan na een intake gesprek de cursus nog beter op maat aan uw behoefte worden aangepast.

Doorgangsgarantie:

Bij deze cursus biedt Davidson Trainingen een doorgangsgarantie. Dit houdt in dat deze cursus ook doorgaat bij een beperkt aantal inschrijvingen. Dus ook bij 3 of minder deelnemers vindt de cursus gewoon plaats op de aangegeven locatie en in het aantal aangegeven dagen.

Examen:

Deze ITIL®4 Foundation training bereidt u voor op het officiele ITIL®4 Foundation examen.

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door PeopleCert.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Met het officiele internationaal erkende ITIL®4 diploma legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1050,– excl btw. Dit all-in bedrag is inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten!

officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert , EXIN en DASA erkende “ATO” (Accredited Training Organization), “AEO” (Accredited Exam Organisation) en “TP” (Training Partner)

Het programma’s en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisaties.

Dit betekent ook dat al onze trainers, programma’s en al onze materialen door PeopleCert en EXIN ook  regelmatig getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

PeopleCert, Exin en DASA accreditaties zijn internationaal erkend,

examen garantie

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Met deze diploma’s  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

cursus vorm

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons