direct contact:  06-51927446

Lean IT Foundation

Lean IT Foundation biedt professionals een unieke certificering in het kennisgebied dat nodig is om een LeanIT-strategie in IT-organisaties te ondersteunen. Deze cursus is gericht op het begrijpen van de Lean-filosofie, hoe LeanIT omgaat met processen en hoe je LeanIT kunt gebruiken om prestaties te meten en verbeteren. De focus van het afsluitende examen ligt op het begrijpen en toepassen van de Lean IT-principes.

Onderwerpen:

  • Customer Value
  • Flow
  • Perfection
  • Pull
  • Process
  • Value Stream Mapping
  • Waste
  • Kaizen

Doelgroep:

Deze cursus en afsluitend examen zijn bedoeld voor managers of IT-professionals die in IT organisaties werken waar men volgens de Lean methode werkt of overweegt te gaan werken.

Follow up:

Na deze cursus kunt u aan de Lean IT Kaizen  en de Lean IT Coach cursus deelnemen

Cursusvorm:
 

De cursus wordt aangeboden in virtuele, klassikale en hybride vorm. De cursus duur is drie dagen inclusief examen training

Individueel traject:

Deze Lean IT Foundation is ook als online individueel traject (6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

U kiest dus zelf welke locatie het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij uw thuis.

Locatie:

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een incompany cursus op uw locatie bij uw organisatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers. Mocht u kiezen voor deze optie dan kan na een intake gesprek de cursus nog beter op maat aan uw behoefte worden aangepast.

Examen:

Deze Lean IT Foundation training bereidt u voor op het officiele Lean IT Foundation examen.

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door Lean IT Association (LITA) en EXIN

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Met het officiele internationaal erkende Lean IT Foundation legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1325,– incl. btw inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten kosten

Lean IT Foundation

Planning:

De planning deze cursus is nog niet definitief is vastgesteld. Houd onze website en/of nieuwsbrief voor updates over onze cursussen.  We zullen binnenkort de planning en details van onze cursussen hier aankondigen. 

In de tussentijd nodigen we jullie uit om contact met ons op te nemen als jullie vragen hebben of als jullie geïnteresseerd zijn in specifieke onderwerpen.

U kunt natuurlijk ook  vragen of wij contact met u op willen nemen zodra een datum cursus bekend is . Wij doen dit graag. Schroom dus  niet op dit door te geven!