LEAN IT® FOUNDATION

Lean IT® Foundation

Examen

Deze Lean IT® Foundation training bereidt u voor op het officiele Lean IT® Foundation examen.

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door het EXIN.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen drie maanden: In-company op uw werk, op onze locatie in Amstelveen of virtueel bij u thuis.

Met het  officiele internationaal erkende Lean IT® Foundation  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Cursusvorm

De cursus wordt aangeboden in virtuele, klassikale en hybride vorm en duurt twee dagen inclusief examen training

U kiest zelf welke locatie het beste bij u past: In-company op uw werk, op onze locatie in Amstelveen of virtueel bij uw thuis.

Deze Lean IT® Foundation is ook als individueel traject te volgen. Wilt u weten wanneer deze cursus gepland staat?

Neem dan contact op met: info@davidson-trainingen.nl.

Lean IT Foundation biedt professionals een unieke certificering in het kennisgebied dat nodig is om een LeanIT-strategie in IT-organisaties te ondersteunen. Deze cursus is gericht op het begrijpen van de Lean-filosofie, hoe LeanIT omgaat met processen en hoe je LeanIT kunt gebruiken om prestaties te meten en verbeteren. De focus van het afsluitende examen ligt op het begrijpen en toepassen van de Lean IT-principes.

Onderwerpen

De volgende onderwerpen worden behandeld tijdens de cursus:

Introductie
Klant
Processen
Performance
Organisatie
Gedrag en houding
Problemen oplossen / Kaizen

 

Officieel erkend

Davidson Trainingen is een door het EXIN erkende “ATO” (Accredited Training Organization) en“AEO” (Accredited Exam Organisation). Het programma en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisatie.

Dit betekent ook dat al onze trainers door het EXIN getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

Doelgroep

Deze cursus en afsluitend examen zijn bedoeld voor managers of IT-professionals die in IT organisaties werken waar men volgens de Lean methode werkt of overweegt te gaan werken.

Follow up

Na deze cursus kunt u de LeanIT Kaizen of LeanIT Coach cursus volgen. Veel van de begrippen komen ook terug in DevOps en Agile frameworks

Kosten

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1325,– incl. btw inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten kosten

Examen en Certificering

U rondt de cursus af met het officieel en internationaal erkende Lean IT Foundation examen. In 90 minuten beantwoord u 40 vragen, waarvan er 26 (65%) goed moeten zijn.  

U hoeft zich dus niet apart in te schrijven voor het examen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen drie maanden : In-company op uw werk, op onze locatie in Amstelveen of virtueel bij uw thuis .

Het examen is onderdeel van de cursus. Voor al onze cursussen geldt een examen garantie: mocht u na afloop van het traject niet geslaagd zijn, dan heeft u een maand de gelegenheid om gratis een herexamen af te leggen.

Wilt uw meer infomatie over individuele trajecten neem dan contact met ons op:

info@davidson-trainingen.nl