direct contact:  06-51927446

DASA DevOps Fundamentals, Inclusief Examen

DevOps is een gecombineerde term bestaande uit ‘development’ en ‘operations’. Het is een methode waar de nadruk ligt op samenwerking en communicatie tussen de verschillende IT specialisten. Een multidisciplinaire Agile wijze waarbij geen enkele IT vaardigheid superieur is aan een andere.
Bedrijven die DevOps toepassen, hebben aanzienlijke voordelen gemeld, waaronder: aanzienlijk kortere time-to-market, verbeterde klanttevredenheid, betere productkwaliteit, verbeterde productiviteit en efficiëntie, en het verhoogde vermogen om het juiste product te bouwen door het snel en flexibel kunnen aanpassen aan de behoefte van de klant.

Onderwerpen:

Basisbegrippen en principes van DevOps

  • De waardepropositie van DevOps en Continious Delivery
  • De context en inhoud van Service Delivery proces
  • De basisconcepten rondom test automation, infrastructure automation, en build and deployment automation.
  • Het verband tussen Lean en Agile methodologien
  • Enkele van de meest bekende DevOps Tools
  • Critical succesfactors voor DevOps implementaties

Doelgroep:

Alle professionals die te maken hebben met DevOp of Continious Delivery.

Basiskennis van ITSM, Agile, Scrum en Lean wordt aangeraden maar is niet verplicht.

Follow up:

Na deze cursus kunt u aan de DASA DevOps Product Owner en de DASA DevOps Coach  cursussen deelnemen.

Cursusvorm:
 

Deze cursus wordt aangeboden in klassikale en virtuele  vorm. Dit betekent dat u dezelfde cursus kunt volgen op onze lokatie “in de klas” of bij u thuis  “virtueel”. Afhankelijk van uw behoefte en het onderwerp kunt u er zelfs voor kiezen om tussentijds te wisselen. Zo kunt u ervoor kiezen de eerste dag In de klas mee te doen , de tweede dag thuis of andersom Dat is het voordeel van de hybride vorm.

U kunt elke cursus ook als een incompany cursus op uw locatie bij uw organisatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers. Mocht u kiezen voor deze optie dan kan na een intake gesprek de cursus nog beter op maat aan uw behoefte worden aangepast

 

Examen:

Deze cursus leidt u voor op het officiele DASA DevOps examen. Dit online examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.  De voucher waarmee  u het officiele examen bij DASA DevOps kunt afleggen is inbegrepen bij cursus en ontvangt u tijdens de eerste dag.

Examengarantie:

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door DASA. Met het officiele internationaal erkende DASA DevOps Fundamentals legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Startdata en uren :

De startdata voor alle cursussen staan op deze website als u klikt op de cursusplanning

Wij starten  elke dag om 9.00 en we eindigen om 17:00

Let op: naast het examen van DASA (dat inclusief is) ontvangt u na afloop van de cursus ook een certificaat van deelname van Davidson Trainingen DASA Partner. Het is dus belangrijk dat u iedere cursusdag op tijd aanwezig bent  of op tijd inlogt.

Leervormen

Omdat wij alle theorie altijd koppelen aan praktijkopdrachten worden de geleerde concepten beter begrepen en kunnen de geleerde kennis en vaardigheden niet alleen sneller maar ook met meer zelfvertrouwen worden ingezet.

Deze cursus is ook als online individueel traject (6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

U kiest dus zelf welke locatie of tijdstip het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij uw thuis.

Locatie:
 

Deze cursus wordt op onze locatie in Utrecht gegeven. Deze bevindt zich in het centrum van Utrecht op een loopafstand van 5 minuten van het Centraal Station. Als u per auto komt dan is het goed om te weten dat er diverse (betaalde) parkeergarages zijn bij het Vredenburgplein.

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1499,–  incl.btw. Dit all-in bedrag is inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten!

Inschrijven:

Selecteer hieronder de gewenste datum en locatie, u kunt dan het inschrijfformulier invullen.  Na inschrijving nemen wij contact met u op om deze te bevestigen, controleer daarom extra goed of uw contact gegevens kloppen.!

Contact

contact gegevens

Telefoon

Email

Adres

Davidson Trainingen
Laan van Kronenburg 14
1183 AS Amstelveen

Wij helpen je graag met informatie over welke cursus het beste bij jouw doelstellingen past of welke cursusvorm het beste bij jouw leerstijlpast

Ook voor alle ander praktische vragen kun je hier stellen