DASA DevOps Fundamentals

DevOps is een gecombineerde term bestaande uit ‘development’ en ‘operations’. Het is een methode waar de nadruk ligt op samenwerking en communicatie tussen de verschillende IT specialisten. Een multidisciplinaire Agile wijze waarbij geen enkele IT vaardigheid superieur is aan een andere.
Bedrijven die DevOps toepassen, hebben aanzienlijke voordelen gemeld, waaronder: aanzienlijk kortere time-to-market, verbeterde klanttevredenheid, betere productkwaliteit, verbeterde productiviteit en efficiëntie, en het verhoogde vermogen om het juiste product te bouwen door het snel en flexibel kunnen aanpassen aan de behoefte van de klant.

Onderwerpen:

Basisbegrippen en principes van DevOps

  • De waardepropositie van DevOps en Continious Delivery
  • De context en inhoud van Service Delivery proces
  • De basisconcepten rondom test automation, infrastructure automation, en build and deployment automation.
  • Het verband tussen Lean en Agile methodologien
  • Enkele van de meest bekende DevOps Tools
  • Critical succesfactors voor DevOps implementaties

Doelgroep:

Alle professionals die te maken hebben met DevOp of Continious Delivery.

Basiskennis van ITSM, Agile, Scrum en Lean wordt aangeraden maar is niet verplicht.

Let op! Voertaal in de cursus is nederlands maar materiaal en examen zijn uitsluitend in het engels beschikbaar!

Follow up:

Na deze cursus kunt u aan de DASA DevOps Product Owner en de DASA DevOps Coach  cursussen deelnemen

Cursusvorm:
 

De cursus wordt aangeboden in virtuele, klassikale en hybride vorm. De cursus duur is drie dagen inclusief examen training

Individueel traject:

Deze DASA DevOps Fundamentals is ook als online individueel traject (6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

U kiest dus zelf welke locatie het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij uw thuis.

Locatie:

Onze cursussen worden op locatie gegeven in Amstelveen, Zeist, Nieuwegein en Den Haag. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.


Examen:

Deze DASA DevOps Fundamentals training bereidt u voor op het officiele DASA DevOps Fundamentals examen.

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door DASA

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Met het officiele internationaal erkende DASA DevOps Fundamentals legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Doorgangsgarantie:

Bij deze cursus biedt Davidson Trainingen een doorgangsgarantie. Dit houdt in dat deze cursus ook doorgaat bij een beperkt aantal inschrijvingen. Dus ook bij 3 of minder deelnemers vindt de cursus plaats op de aangegeven locatie en in het aantal aangegeven dagen.

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1050,– excl btw. Dit all-in bedrag is inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten!

officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert , EXIN en DASA erkende “ATO” (Accredited Training Organization), “AEO” (Accredited Exam Organisation) en “TP” (Training Partner)

Het programma’s en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisaties.

Dit betekent ook dat al onze trainers, programma’s en al onze materialen door PeopleCert en EXIN ook  regelmatig getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

PeopleCert, Exin en DASA accreditaties zijn internationaal erkend,

examen garantie

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Met deze diploma’s  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

cursus vorm

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons