Search
 

direct contact:  06-51927446

DASA DevOps Fundamentals, Inclusief Examen

DevOps is een gecombineerde term bestaande uit ‘development’ en ‘operations’. Het is een methode waar de nadruk ligt op samenwerking en communicatie tussen de verschillende IT specialisten. Een multidisciplinaire Agile wijze waarbij geen enkele IT vaardigheid superieur is aan een andere.
Bedrijven die DevOps toepassen, hebben aanzienlijke voordelen gemeld, waaronder: aanzienlijk kortere time-to-market, verbeterde klanttevredenheid, betere productkwaliteit, verbeterde productiviteit en efficiëntie, en het verhoogde vermogen om het juiste product te bouwen door het snel en flexibel kunnen aanpassen aan de behoefte van de klant.

Onderwerpen:

Basisbegrippen en principes van DevOps

  • De waardepropositie van DevOps en Continious Delivery
  • De context en inhoud van Service Delivery proces
  • De basisconcepten rondom test automation, infrastructure automation, en build and deployment automation.
  • Het verband tussen Lean en Agile methodologien
  • Enkele van de meest bekende DevOps Tools
  • Critical succesfactors voor DevOps implementaties

Doelgroep:

Alle professionals die te maken hebben met DevOp of Continious Delivery.

Basiskennis van ITSM, Agile, Scrum en Lean wordt aangeraden maar is niet verplicht.

Follow up:

Na deze cursus kunt u aan de DASA DevOps Product Owner en de DASA DevOps Coach  cursussen deelnemen.

Cursusvorm:
 

Deze cursus wordt aangeboden in klassikale en virtuele  vorm. Dit betekent dat u dezelfde cursus kunt volgen op onze lokatie “in de klas” of bij u thuis  “virtueel”. Afhankelijk van uw behoefte en het onderwerp kunt u er zelfs voor kiezen om tussentijds te wisselen. Zo kunt u ervoor kiezen de eerste dag In de klas mee te doen , de tweede dag thuis of andersom Dat is het voordeel van de hybride vorm.

U kunt elke cursus ook als een incompany cursus op uw locatie bij uw organisatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers. Mocht u kiezen voor deze optie dan kan na een intake gesprek de cursus nog beter op maat aan uw behoefte worden aangepast

 

Examen:

Deze cursus leidt u voor op het officiele DASA DevOps examen. Dit online examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.  De voucher waarmee  u het officiele examen bij DASA DevOps kunt afleggen is inbegrepen bij cursus en ontvangt u tijdens de eerste dag.

Examengarantie:

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door DASA. Met het officiele internationaal erkende DASA DevOps Fundamentals legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Startdata en uren :

De startdata voor alle cursussen staan op deze website als u klikt op de cursusplanning

Wij starten  elke dag om 9.00 en we eindigen om 17:00

Let op: naast het examen van DASA (dat inclusief is) ontvangt u na afloop van de cursus ook een certificaat van deelname van Davidson Trainingen DASA Partner. Het is dus belangrijk dat u iedere cursusdag op tijd aanwezig bent  of op tijd inlogt.

Leervormen

Omdat wij alle theorie altijd koppelen aan praktijkopdrachten worden de geleerde concepten beter begrepen en kunnen de geleerde kennis en vaardigheden niet alleen sneller maar ook met meer zelfvertrouwen worden ingezet.

Deze cursus is ook als online individueel traject (6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

U kiest dus zelf welke locatie of tijdstip het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij uw thuis.

Locatie:
 

Deze cursus wordt op onze locatie in Utrecht gegeven. Deze bevindt zich in het centrum van Utrecht op een loopafstand van 5 minuten van het Centraal Station. Als u per auto komt dan is het goed om te weten dat er diverse (betaalde) parkeergarages zijn bij het Vredenburgplein.

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1499,–  incl.btw. Dit all-in bedrag is inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten!

Inschrijven:

Selecteer hieronder de gewenste datum en locatie, u kunt dan het inschrijfformulier invullen.  Na inschrijving nemen wij contact met u op om deze te bevestigen, controleer daarom extra goed of uw contact gegevens kloppen.!

Consultancy

Het verschil

Ik word regelmatig gevraagd voor aanvullende ondersteuning bij met name Agile Transformaties. Ik begeleid hierbij operationele medewerkers, middenkader en management en coach in de transformatie naar een professionele Agile organisatie die continu verbetert. Dit is niet alleen een kwestie van techniek en structuur maar vooral van een mindset.
Dit kan nooit in je eentje: dit doe je samen. Samen met alle collega’s de verbeterpunten vinden en prioriteren. Samen de verbeterplannen maken en die samen implementeren.

Voorbeeld geven

Ik ben van mening dat mijn professioneel gereedschap niet alleen mijn kennis is maar ook mijn ervaring waarmee ik bekende patronen herken.
Mijn kennis en ervaring delen doe ik door pragmatisch, respectvol en transparant zowel mijn successen als mijn lessen te delen. Ik geef daarin het voorbeeld in de manier waarop ik omga  met feedback, eigenaarschap en reflectie.

Impact creëren

Concreet kun je van mij  verwachten dat ik impact creër door:

– agile methodiek en mindset te introduceren en de meerwaarde van duidelijk te maken aan alle lagen van de organisatie;

– afdelingsbreed een sparringpartner te zijn op de manier van werken;

– mijn consultancy skills niet alleen knelpunten in de transformatie te signaleren, maar (vooral) ook advies en               handvaten geven om deze knelpunten op te lossen;

– ervaringen met Agile transformaties te delen

– het uitdragen van de way of working naar teams en management.

– te zorgen dat de afdeling eigenaarschap pakt op het behalen van (transformatie) doelstellingen

– samenwerking en verbetering met de andere agile coaches op de way of working..

officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert , EXIN en DASA erkende “ATO” (Accredited Training Organization), “AEO” (Accredited Exam Organisation) en “TP” (Training Partner)

Het programma’s en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisaties.

Dit betekent ook dat al onze trainers, programma’s en al onze materialen door PeopleCert en EXIN ook  regelmatig getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

PeopleCert, Exin en DASA accreditaties zijn internationaal erkend,

examen garantie

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Met deze diploma’s  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

cursus vorm

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

individuele trajecten

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.