Search
 

direct contact:  06-51927446

DASA DevOps Product Owner

De Product Owner vervult in een DevOps-omgeving de rol die verantwoordelijk is voor het managen van de volledige levenscyclus van een product, van de wieg tot aan het graf. Het DASA DevOps Product Owner-programma begint waar  de traditionele Agile Product Owner-programma’s ophouden en behandelt het uitgebreide eisenpakket waar Product Owners mee te maken krijgen wanneer teams zowel Dev- als Ops-verantwoordelijkheden op zich nemen.

Onderwerpen:

  • de concepten van Agile en Scrum.
  • het Scrum-framework, met inbegrip van rollen, events, het belang van backlogs en de Definition of Done (DoD).
  • de rol van de Product Owner.
  • de rol en kenmerken van een DevOps-team.
  • het werk van de Product Owner.
  • productvisietechnieken.
  • stakeholder analyse en – management
  • verschillende schattingstechnieken
  •  beheer van productbacklog.

Doelgroep:

Bestaande Product Owners, businessmanagers, projectmanagers, bedrijfsinformatiemanagers, operationeel managers en enterprise-architecten.

Basiskennis van ITSM, Agile, Scrum en Lean wordt aangeraden maar is niet verplicht.

Let op! Voertaal in de cursus is nederlands maar materiaal en examen zijn uitsluitend in het engels beschikbaar!
 

Follow up:

Na deze cursus kunt u aan de DASA DevOps Fundamentals en de DASA DevOps Coach  cursussen deelnemen

Cursusvorm:
 

De cursus wordt aangeboden in virtuele, klassikale en hybride vorm. De cursus duur is drie dagen inclusief examen training

Individueel traject:

Deze DASA DevOps Product Owner is ook als online individueel traject (6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

U kiest dus zelf welke locatie het beste bij uw situatie past: in-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij uw thuis.

Locatie:

Onze cursussen worden op locatie gegeven in Amstelveen, Zeist, Nieuwegein en Den Haag. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.


Examen:

Deze DASA DevOps Product Owner training bereidt u voor op het officiele DASA DevOps Product Owner examen.

Het examen, cursusinhoud, materiaal en de trainer zijn geaccrediteerd door DASA

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Met het officiele internationaal erkende DASA DevOps Product Owner legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

Kosten:

De all-in kosten voor deze cursus zijn €1325,– incl. btw inclusief examen, materiaal, hand-outs en certificaten er is dus nooit sprake van aanvullende kosten

Planning:

De planning deze cursus is nog niet definitief is vastgesteld. Houd onze website en/of nieuwsbrief voor updates over onze cursussen.  We zullen binnenkort de planning en details van onze cursussen hier aankondigen. 

In de tussentijd nodigen we jullie uit om contact met ons op te nemen als jullie vragen hebben of als jullie geïnteresseerd zijn in specifieke onderwerpen.

U kunt natuurlijk ook  vragen of wij contact met u op willen nemen zodra een datum cursus bekend is . Wij doen dit graag. Schroom dus  niet op dit door te geven!