Search
 

direct contact:  06-51927446

Trainingen & Opleidingen

Onze trainingen zijn dynamisch, boeiend en interactief. We geloven in praktische, hands-on leermethoden die ervoor zorgen dat deelnemers de kennis direct kunnen toepassen.

Onze Business & IT vakgebieden

AGILE SCRUM

Om flexibel, klantgericht en kwalitatief hoogstaand werk op te leveren door middel van iteratieve ontwikkeling en nauwe samenwerking tussen teamleden en belanghebbenden waarbij klantfeedback van cruciaal belang is.

service management

Gericht is op het verbeteren van de samenwerking en communicatie tussen ontwikkelingsteams en operationele teams. Het doel is om de snelheid, kwaliteit en efficiëntie van softwarelevering te verbeteren.

Lean

het elimineren van verspillingen en het maximaliseren van waarde in alle aspecten van een organisatie, van productie tot dienstverlening en hierdoor perationele efficiëntie te vergroten, de kosten te verlagen en de kwaliteit te verbeteren.

dasa devops

Gericht is op het verbeteren van de samenwerking en communicatie tussen ontwikkelingsteams en operationele teams. Het doel is om de snelheid, kwaliteit en efficiëntie van softwarelevering te verbeteren.

officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert , EXIN en DASA erkende “ATO” (Accredited Training Organization), “AEO” (Accredited Exam Organisation) en “TP” (Training Partner)

Het programma’s en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisaties.

Dit betekent ook dat al onze trainers, programma’s en al onze materialen door PeopleCert en EXIN ook  regelmatig getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

PeopleCert, Exin en DASA accreditaties zijn internationaal erkend,

examen garantie

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Met deze diploma’s  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

cursus vorm

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

Copyright © 2020 | All Rights Reserved