Search
 

direct contact:  06-51927446

Locatie

Verschillende locaties

Er is altijd een trainingslocatie bij jou in de buurt.  Je kunt een training volgen op verschillende trainingslocaties, verspreid over Nederland. 

  • Amsterdam
  • Utrecht
  • Den Haag
  • Eindhoven

Toegankelijkheid

Een toplocatie moet gemakkelijk bereikbaar zijn met verschillende vervoerswijzen, zoals auto, openbaar vervoer en mogelijk zelfs op loopafstand van centrale knooppunten. Op onze locaties in Utrecht, Den Haag en Amsterdam zitten we 5 minuten loopafstand van het trein station.

Dit zorgt ervoor dat cursisten altijd zonder problemen naar de locatie kunnen reizen.

Catering

Wij vinden dat catering bijdraagt aan de algehele leerervaring en kan bijdragen aan een betere concentratie en welbevinden. Onze catering is dan ook gezond gevarieerd en voedzaam. Bovendien hebben we ook als tussendoortje een lekkere snack. Als je dieetwensen hebt en deze doorgeeft, dan houden wij daar rekening mee.

Onze cursussen zijn altijd inclusief de catering.

Faciliteiten 

Onze cursus lokalen hebben altijd comfortabele en ergonomische stoelen, voldoende ruimte om te bewegen en voldoende verlichting om vermoeidheid te voorkomen. Airconditioning en verwarming spelen vanzelfsprekend ook een rol in het comfort. Onze cursus lokalen hebben ook altijd moderne audiovisuele apparatuur, zoals projectoren en geluidssystemen, evenals goede internetverbindingen voor eventuele online activiteiten.