Search
 

direct contact:  06-51927446

David Davidson

David Davidson

Het verschil

Ik word regelmatig gevraagd voor aanvullende ondersteuning bij met name Agile Transformaties. Ik begeleid hierbij operationele medewerkers, middenkader en management en coach in de transformatie naar een professionele Agile organisatie die continu verbetert. Dit is niet alleen een kwestie van techniek en structuur maar vooral van een mindset.
Dit kan nooit in je eentje: dit doe je samen. Samen met alle collega’s de verbeterpunten vinden en prioriteren. Samen de verbeterplannen maken en die samen implementeren.

 

 

voorbeeld geven

Ik ben van mening dat mijn professioneel gereedschap niet alleen mijn kennis is maar ook mijn ervaring waarmee ik bekende patronen herken.
Mijn kennis en ervaring delen doe ik door pragmatisch, respectvol en transparant zowel mijn successen als mijn lessen te delen. Ik geef daarin het voorbeeld in de manier waarop ik omga  met feedback, eigenaarschap en reflec

impact creëren

Concreet kun je van mij  verwachten dat ik impact creër door:

  • Agile methodiek en mindset te introduceren en de meerwaarde hiervan duidelijk te maken aan alle lagen van de organisatie;
  • afdelingsbreed een sparringpartner te zijn op de manier van werken;
  • met mijn consultancy skills niet alleen knelpunten in de transformatie te signaleren, maar ook advies en handvatten te geven om deze knelpunten op te lossen;
  • mijn eigen ervaringen met Agile transformaties te delen
  • er voor te zorgen dat de afdeling eigenaarschap pakt op het behalen van (transformatie) doelstellingen
  • samenwerking en verbetering met de andere Agile coaches op de way of working

officieel erkend

Davidson Trainingen is een door PeopleCert , EXIN en DASA erkende “ATO” (Accredited Training Organization), “AEO” (Accredited Exam Organisation) en “TP” (Training Partner)

Het programma’s en de gebruikte materialen zijn dan ook volledig opgesteld volgens de kwaliteitseisen van deze organisaties.

Dit betekent ook dat al onze trainers, programma’s en al onze materialen door PeopleCert en EXIN ook  regelmatig getoetst worden op praktijkervaring en onderwijskundige kwaliteiten.

PeopleCert, Exin en DASA accreditaties zijn internationaal erkend,

examen garantie

Wij bieden bij al onze cursussen examengarantie. Mocht u niet in een keer slagen dan mag u eenmalig zonder extra kosten herkansen.

Het examen doet u meteen na de cursus of binnen 3 maanden: In-company op uw werk, op onze locatie of virtueel bij u thuis. Zo heeft u ook bij het afleggen van het examen maximale flexibiliteit.

Met deze diploma’s  legt u een stevige basis om u zo competitief mogelijk te onderscheiden voor potentiele opdrachtgevers of nieuwe werkgevers

cursus vorm

Onze cursussen worden op onze locaties gegeven in Amstelveen, Zeist of Nieuwegein. U kunt elke cursus ook als een in-company cursus bij uw organisatie op locatie volgen. Dit is vaak al interessant vanaf 3 deelnemers.

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact opnemen met ons

individuele trajecten

Al onze cursussen zijn ook als online individueel traject (tot 6 avonden)te volgen. Voor informatie over data of mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.